هفت نکته برای اختراع مجدد کاشی لعابدار و برنده شدن

بنای این ساختمان به صورت مکعب و مستطیل میباشد در نما از آجر مهردار و کاشی لعابدار استفاده شده است اکثر قوسها به صورت جناغی و از سر ستونهای دوریک وکورنتین استفاده شده است پلان ساختمان متقارن و برونگرا میباشد. طراحیهای گچبری اتاق اصفهانیها در ساختمان موزه زمان تهران از آثار دیگر اوست که به «تشعیر» معروفند. این ساختمان صنعتی شهری به یک آپارتمان بادگیر و بزرگ تبدیل شدهاست اما چندان احتیاجی به اسباب اضافی دیگر برای تکمیل خطوط خوب معماری و سایه روشنهای مناسبش ندارد. وی طراح تعداد بیشماری نقشه برای آثار صنایع دستی (از جمله: میز خاتم، قلمزنی و مشبک فلز، منبتکاری) نیز بودهاست. بعد از به پایان رساندن تحصیلاتش به تهران آمد و در مدرسه صنایع مستظرفه که به سرپرستی کمالالملک اداره میشد به تحصیل هنر پرداخت. مدتی بعد حمام، مدرسه و دیگر عناصر مهم شهری نیز در مجاورت آن پدید آمد. اما دربارهٔ انتساب رباعیها که برخی از آنها به دیگران نیز منسوب است، بررسی نقادانهای صورت نگرفتهاست. یکی بَنایی یا بِنایی که این خط را منسوب به ابنیه و ساختمانها میکند و دیگری بَنّایی که این خط را منتسب به معماران میکند که به احتمال زیاد طراحان این خط آنان بودهاند. بخشهای دیگری هم هستند با اسامی «برخی از مشاهیر و بزرگان اردکان»، «لهجه اردکانی»، «آیینهای عاشورایی در اردکان»، «تقویم رویدادهای منتخب گردشگری شهرستان اردکان»، «کتابهای پیشنهادی برای مطالعه مرتبط با اردکان»، «گردشگری معدنی و صنعتی»، «معرفی شرکت آسفالت طوس»، «راهنمای تدوین برنامه و اطلاعات سفر به اردکان»، «پینوشتها»، نمایه و منابع.

اختراع او، یک قایق آبی بود که در آن چهار نوازندهٔ مصنوعی موسیقی برای مراسم و برنامههای جشن سلطنتی، آهنگ مینواختند و حاضران را سرگرم میکردند، سازها بهصورت هیدرولیک و با کمک آب برنامهریزی میشدند. آب آهک: آب آهک یا هیدروکسید کلسیم برای تهیه رنگهای حنایی در رنگرزی استفاده میشود. ضمن اینکه، او برای هر طرحی بر اساس موضوع انتخابی، دست به ابداع نقوش جدیدی میزد. یکی از تابلوهای او با عنوان «محلهای در شهر اصفهان» موجود در موزه کتابخانه نیاوران، معماری شهری و زندگی اجتماعی اصفهان را در دوران هنرمند نمایش میدهد. طراحی فرش «بشریت» از کارهای معروف بهادری است که در موزه هنرستان هنرهای زیبای اصفهان نگهداری میشود؛ طرح فرش «تولد انسان» نیز از آثار دیگر اوست که در اداره فرهنگ و هنر (سابق) بافته شده و اکنون در موزه هنرهای ملی ایران موجود است. ↑ «معرفی اثری از عیسی بهادری موجود در موزه کتابخانه اختصاصی نیاوران». ↑ «تاریخچه موزه زمان». ↑ Mission Operation Report Space Shuttle Program STS-1 Postflight Report (Report).

↑ «آییننامه اجرایی توسعه زیستبوم واحدهای خلاق ابلاغ شد». ↑ «جشنواره هندوانه در شهرک باغمیشه تبریز برگزار شد». فرهنگ مردم فارس در کل به بخشهای متعدی مانند جشن، موسیقی، پوشاک و خوراک تقسیم میشود. همچنین نمونههایی از فرشهای بافته شده و طرح و نقشهای آماده شده وی در موزه هنرستان هنرهای زیبای اصفهان نیز نگهداری میشود. یکی از آثار او در این زمینه، نگارهای با عنوان «معراج حضرت محمد (ص)» است که در موزه هنرهای ملی کاشی پرسپولیس ایران نگهداری میشود. چندین طرح، و فرش بافتهشده از آثار ممتاز دیگر بهادری نیز در دو موزه نامبرده و همچنین موزه فرش ایران، موزه آستان قدس رضوی و موزهها و مجموعههای خصوصی در داخل و خارج از کشور نگهداری میشوند. هشت شکل مربع دارد که داخل هرکدام به خط بنایی و بر زمینهٔ لاجوردی چهار کلمه نوشته شدهاست: «الله، محمد، ابوبکر، عمر، عثمان، علی، حسن و حسین.» سقف هلالیشکل صفه عمر به شبستان محراب با سه خط بنایی و به وسیلهٔ حسن کارون تزئین شدهاست.

این قهوهخانه دارای شش حجره میباشد که آراسته به نقوش شاهنامه فردوسی میباشد و با ظرافت و زیبایی خاصی بر روی کاشی کشیده شدهاست. یکی از ویژگیهای منحصر به فرد ساخت این برج، تزئینات خارجی آن است که به وسیله کاشیهای فیروزهای و شمسههای آجری که از اختلاط رنگهای فیروزهای، لاجوردی و آجری رنگ تشکیل شده، پوشیده شدهاست. همچنین کاشی دور مسجد امام اصفهان را که قسمتی از آن ریخته بود، او ترمیم کرد. آثار ماندگاری از او در موزهها و مجموعههای مختلف داخلی و خارجی باقی ماندهاند. کتیبهٔ داخلی ایوان متعلق به دورهٔ شاه سلیمان صفوی است و در سال ۱۰۹۳ ه.ق به خط ثلث سفید و بر زمینهٔ کاشی خشت لاجوردی حک شده و هنر محسن امامی است؛ این کتیبه به فضیلتهای مسجد و آداب شرعی اشاره میکند. او بر اساس مبانی هنر ایرانی-اسلامی و خصوصیات صوری اصول تزئینیِ اسلیمی و ختایی، طرحها، نقشمایهها و آرایههای نوینی با مضمونهای فلسفی، عرفانی و اساطیری ارائه کرد.