خواص سیر سیاه برای لاغری 9

خوردن سیر ناشتا؛ بهترین زمان خوردن سیر برای لاغری

مصرف سیر سیاه قبل از غذا نیز می‌تواند به سرکوب اشتها کمک کند و باعث شود احساس سیری بیشتری داشته باشید و احتمال پرخوری کاهش یابد. نوشیدن آب بعد از سیر سیاه می‌تواند به هضم و جذب ترکیبات مفید آن کمک کند. سیر سیاه به دلیل کاربردهای مختلف در آشپزی و فواید بالقوه برای سلامتی، از جمله خواص ضد التهابی، تقویت کننده سیستم ایمنی و محافظت از قلب، یک محصول غذایی بسیار ارزشمند است. سیر سیاه که نوع فرآوری و تخمیر شده سیر خام می باشد ، از خواص بی نظیری برای سلامت بدن برخوردار است که در بین آنها ، کاهش وزن و لاغری ، یکی از محبوب ترین فواید مصرف سیر سیاه می باشد.

سیر سیاه، مملو از آنتی اکسیدان قدرتمندی مانند اس-آلیل سیستئین است که به پاکسازی بدن از رادیکال های آزاد و بهبود سلامت قلب کمک میکند. مطالعات نشان داده اند که فرآیند تخمیر همچنین جذب مواد مغذی موجود در سیر را برای بدن آسان تر می کند. با توجه به پژوهش‌ها، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه می‌توانند خطر ابتلا به بیماری‌ها را کاهش دهند و همچنین خواص ضدپیری داشته باشند. خواص سیر سیاه در بدن مردان نیز تاثیرات فراوانی داشته و همانطور که در بالا ذکر شد؛ زود انزالی را درمان و در نعوظ بهتر در مردان نقش موثری را ایفا می کند.

به همین خاطر مصرف سیر ناشتا به تسکین نفخ و گاز معده، رفع یبوست و کاهش سایز دور کمر منجر می‌شود. «آجوئن» موجود در سیر به کاهش جذب چربی در روده و افزایش چربی‌سوزی کمک می‌کند. این ترکیب باعث تحریک ترشح آنزیم‌هایی می‌شود که در تجزیه چربی‌ها نقش دارند. همچنین سیر با تقویت عملکرد کبد به کاهش تجمع چربی در بدن منجر می‌شود. به این خاطر مصرف روزانه سیر ناشتا به طور منظم در تسریع روند ازدست‌دادن چربی بدن مؤثر است. سیر سیاه، نسبت به بسیاری از غذاهای تخمیر شده دیگر کالری کمتری دارد و تقریباً 40 کالری در هر قاشق غذاخوری (حدود 15 گرم) دارد.

مطالعات حیوانی نشان می‌دهند آلیسین موجود در سیر همچنین ممکن است به محافظت دربرابر زوال شناختی کمک کند. قبل از اینکه بتوانیم اثرات آن را در زمینه مبارزه با زوال شناختی به‌طور کامل درک کنیم، به پژوهش‌های انسانی نیاز است. تاکنون مضرات سیر سیاه خطرناک گزارش نشده است اما بهتر است در مصرف این محصول مانند تمام محصول های گیاهی زیاده روی نفرمایید چون ممکن است در دراز مدت مضرات سیر سیاه را در پی داشته باشد . سرآشپزهای سطح بالا توجه بسیاری را به سیر سیاه جلب کرده اند ، که از آن برای طعم دادن به مرغ ، ماهی ، سوپ استفاده میکنند. سیر کمک می‌کند تا شما را برای مدت طولانی‌تری سیر باشید و از پرخوری بیشتر جلوگیری کنید. اما اگر از داروهای رقیق‌کننده خون استفاده می‌کنید یا به سیر حساسیت دارید.

پژوهشگران این اثر را در افرادی که سطح کلسترول آن‌ها اندکی افزایش یافته بود، مشاهده کردند. البته به‌نظر نمی‌رسد سیر همین اثر را روی سطح تری‌گلیسیرید، یکی دیگر از عوامل خطر بیماری قلبی داشته باشد. پژوهش‌ها همچنین نشان می‌دهند سیر روی کلسترول خوب (HDL) اثری ندارد. مهمترین عارضه سیر، تنفس بدبو و آزادهنده آن است که تا چند ساعت بعد از مصرف آن، از بین نمی‌رود. سیر به طور کلی برای بیشتر افراد بی‌خطر است، اما برای برخی، آلرژی (حساسیت) شدید ایجاد می‌کند و آن‌ها باید از مصرف سیر خودداری کنند. غیر از آلرژی، سیر می‌تواند باعث مشکلات گوارشی مانند سوزش معده شود.

بااین‌حال خیلی از افراد به دلیل مشکلات گوارشی یا مصرف برخی داروها نمی‌توانند به‌صورت ناشتا از سیر استفاده کنند. این ماده با افزایش حساسیت سلول‌ها نسبت به انسولین به تنظیم قند خون و جلوگیری از نوسانات شدید آن کمک می‌کند. تثبیت سطح قند خون باعث می‌شود که کمتر احساس گرسنگی کنید و کالری‌های دریافتی‌تان را راحت‌تر کنترل نمایید. یکی از مزایای قابل‌توجه خوردن سیر ناشتا برای لاغری، کنترل سطح قند خون و جلوگیری از ولع‌های غذایی است. سیر سیاه حاوی طیف گسترده‌ای از آنتی‌اکسیدان‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است که می‌تواند عملکرد سیستم ایمنی را پشتیبانی کند.

اگر نگرانی، آسیب یا شرایط خاص سلامتی دارید، همیشه بهتر است قبل از ایجاد تغییرات قابل توجه در رژیم غذایی خود با یک متخصص مراقبت‌های بهداشتی و تغذیه مشورت کنید. پژوهش‌گران پی برده‌اند که عصاره‌ی سیر سیاه می‌تواند برای از بین بردن سلول‌های سرطانی ریه، سینه، معده و کبد کارآمد باشد. در مطالعات دیگری هم دیده شده که سیر سیاه باعث می‌شود سلول‌های سرطانی در روده‌ی بزرگ، معده و خون از بین بروند و رشد آن‌ها کاهش پیدا کند. سیر سیاه مواد مغذی ضروری مانند ویتامین‌های B6 و C، منگنز و سلنیوم را حفظ می‌کند، هرچند ممکن است سطح برخی از مواد مغذی به دلیل تخمیر کمی کاهش یابد. سیر سیاه با شیرینی طبیعی و طعم اومامی به عنوان یک افزودنی مغذی و خوش طعم برای غذاهای مختلف عمل می‌کند.

مصرف روزانه سیر ناشتا باعث تنظیم فشارخون، کاهش استرس اکسیداتیو و تأثیر مثبت بر انتقال‌دهنده‌های عصبی دوپامین و سروتونین می‌شود. هر چه استرس کمتری داشته باشید، هورمون کورتیزول کمتری در بدنتان ترشح می‌شود. سطح کورتیزول پایین‌تر به معنای خواب باکیفیت، تنظیم اشتها، افزایش متابولیسم و کاهش تجمع چربی در بدن است. با کاهش التهاب بدن، سرعت سوخت‌وساز افزایش می‌یابد و کالری‌سوزی بیشتر می‌شود. در نهایت ترکیبات گوگردی موجود در سیر نیز در بالا بردن متابولیسم نقش دارند. به همین خاطر خوردن سیر ناشتا برای لاغری، سرعت متابولیسم شما را در تمام طول روز افزایش می‌دهد.


سیر سیاه لاکچری
سیر سیاه لاغری چیست
سیر سیاه مدیا
سیر سیاه مال کجاست
سیر سیاه مو
سیر سیاه محصول کدام کشور است
سیر سیاه مشهد
سیر سیاه مضرات
سیر سیاه مال کدام کشور است
سیر سیاه مریم